Ahir per la nit es va celebrar per primera vegada aquest projecte per fomentar el comerç a la ciutat, que sembla que ha tingut molt bona acollida

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’Associació Olesa Comerç va decidir organitzar una fira comercial nocturna, en la primera setmana de les rebaixes d’estiu. A tot Catalunya, fins a 40.000 comerços ja han donat el tret de sortida a la temporada de les rebaixes, amb uns descomptes d’entre el 50 i el 70% i l’expectativa de poder donar sortida al gran estoc de productes que tenen i recuperar així les vendes perdudes entre els mesos d’abril i maig. S’estima que cada persona es gastarà en les rebaixes uns 180 euros de mitjana.

A Olesa, la temporada de rebaixes va arrencar amb aquesta nova proposta de la mà de l’associació de comerciants locals Olesa Comerç: una fira nocturna, que va tenir lloc al parc Municipal. La nova presidenta d’Olesa Comerç, Montse Camps, va explicar a Olesa Ràdio, que hi ha hagut més d’una trentena de parades.

La Fira es va obrir a les 6 de la tarda i es va perllongar fins les 12 de la nit, i va incloure activitats diverses com una festa de l’escuma, danses orientals i una exhibició de ball a càrrec del grup Dyamons Crew, que van ser finalistes del programa de televisió “Tú si que vales” i van aixecar molta expectació.

Desenes d’olesans i olesanes, doncs, es van apropar aquest dissabte al vespre a la fira nocturna organitzada per l’Associació Olesa Comerç. Una vintena de botigues de l’entitat comercial van aprofitar la iniciativa per sortir al carrer en la primera setmana de les rebaixes d’estiu, oferint els seus articles amb descomptes de fins el 50%.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here