Els Castellers d’Esplugues avancen amb seguretat per fer el salt als castells de 8 pisos

Els Castellers d’Esplugues avancen amb seguretat per fer el salt als castells de 8 pisos

Ahir van actuar a Arenys de Mar, en el marc de la Festa Major, amb els Capgrossos de Mataró

Els Castellers d’Esplugues van actuar ahir al vespre a Arenys de Mar, on van descarregar el 3 i el 4 de 7 amb el pilar de forma molt segura, amb molt bones mides i pràcticament quiets.

En la primera ronda els Cargolins van descarregar el 4 de 7 amb l’agulla, que no va patir els habituals problemes a l’hora de quadrar bé la base,fet que es va traduir en un castell pràcticament parat, completat amb un pilar esvelt i extremadament segur. El 4 de 7, a la segona ronda, pràcticament es podria considerar un assaig a plaça del 4 de 8. La tercera ronda va deparar un 3 de 7 amb l’agulla, un castell que ha trigat en aparèixer aquesta temporada, ja que el primer no es va veure a plaça fins a principis del mes de juny, però que des d’aleshores s’ha convertit en un castell habitual en les actuacions dels d’Esplugues. El d’ahir a Arenys de Mar és el quart consecutiu de la temporada.

L’actuació d’ahir és la segona consecutiva dels Cargolins sense el 5 de 7, degut a què en el mes de juliol baixa l’afluència de castellers als assajos i a les actuacions. D’altra banda, tot i que els Cargolins no van poder fer els seus millors castells, l’actuació d’ahir va servir per consolidar i assegurar el 4 de 7, pas indispensable per assolir l’èxit en el salt als 8 pisos que els Castellers d’Esplugues volen intentar després de l’aturada estival.

L’actuació dels Cargolins es va tancar amb un pilar de 5.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt