Ahir van actuar a Arenys de Mar, en el marc de la Festa Major, amb els Capgrossos de Mataró

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]ls Castellers d’Esplugues van actuar ahir al vespre a Arenys de Mar, on van descarregar el 3 i el 4 de 7 amb el pilar de forma molt segura, amb molt bones mides i pràcticament quiets.

En la primera ronda els Cargolins van descarregar el 4 de 7 amb l’agulla, que no va patir els habituals problemes a l’hora de quadrar bé la base,fet que es va traduir en un castell pràcticament parat, completat amb un pilar esvelt i extremadament segur. El 4 de 7, a la segona ronda, pràcticament es podria considerar un assaig a plaça del 4 de 8. La tercera ronda va deparar un 3 de 7 amb l’agulla, un castell que ha trigat en aparèixer aquesta temporada, ja que el primer no es va veure a plaça fins a principis del mes de juny, però que des d’aleshores s’ha convertit en un castell habitual en les actuacions dels d’Esplugues. El d’ahir a Arenys de Mar és el quart consecutiu de la temporada.

L’actuació d’ahir és la segona consecutiva dels Cargolins sense el 5 de 7, degut a què en el mes de juliol baixa l’afluència de castellers als assajos i a les actuacions. D’altra banda, tot i que els Cargolins no van poder fer els seus millors castells, l’actuació d’ahir va servir per consolidar i assegurar el 4 de 7, pas indispensable per assolir l’èxit en el salt als 8 pisos que els Castellers d’Esplugues volen intentar després de l’aturada estival.

L’actuació dels Cargolins es va tancar amb un pilar de 5.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here