Els punts de recàrrega estan al nou aparcament i dipòsit municipal de Ponent, que es van estrenar dijous passat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]V[/dropcap]iladecans ha instal·lat els dos primers punts de recàrrega per a vehicles elèctrics del municipi. Estan al nou aparcament de Ponent, que també allotja el dipòsit municipal de vehicles. A l’espai, a més, s’hi podran instal·lar deu endolls per a motos elèctriques quan sigui necessari. Als dos endolls per a cotxes se n’hi sumaran properament dos més en un dels altres dos aparcaments municipals.

carrega cotxes viladecans
Imatge del primer punt de recàrrega per a vehicles elèctrics instal·lat a Viladecans, amb dos endolls, a l’aparcament públic de ponent. Foto:ACN

Els dos primers punts de recàrrega es van presentar aquest dijous durant la inauguració del nou aparcament, que té 125 places de lloguer i a més ofereix la possibilitat d’entregar els vehicles antics per desballestar-los. D’aquesta forma, el consistori confia a reduir l’abandonament de cotxes vells al carrer.

A banda dels endolls, properament s’instal·laran plaques fotovoltaiques a l’aparcament de Ponent, que a banda de places per a cotxes també en té per a furgonetes i furgons. El lloguer d’una plaça costa 52,5 euros mensuals per a cotxes, 57,5 per a furgons i 60 per a furgonetes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here