Les mobilitzacions s’han iniciat des de l’AMPA de l’escola, a causa de les informacions que anunciaven, entre d’altres, el tancament de les aules que  l’Escola Municipal de Música i Dansa d’Esparreguera té associades a la localitat de Collbató

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]F[/dropcap]a un dies elBaix.cat es feia ressò de les informacions sobre el possible tancament de les aules associades a l’Escola Municipal de Música i Dansa d’Esparreguera, d’El Bruc i Collbató, perquè no hi havia entesa entre els tres ajuntaments. Les informacions també anunciaven un possible augment de les quotes, i la desaparició de les classes individuals d’instrument.

Davant d’aquesta situació, des de l’Associació de Mares i Pares de l’Escola Municipal de Música i Dansa d’Esparreguera (AMPEMIDE) van posar en marxa una campanya de recollida d’adhesions per salvar l’Escola Municipal de Música i Dansa, i divendres passat es va realitzar una concentració de protesta a la Plaça del Centre d’Esparreguera, durant el pregó de la festa major.

L’Ajuntament de Collbató, com a part implicada, ha volgut sortir al pas de les queixes ciutadanes i ha fet un comunicat públic en el que manifesta la voluntat del consistori de garantir la continuïtat d’aquest servei i fer-ho amb la mateixa aportació econòmica i material oferta des del municipi al llarg del curs que finalitza.

“En tot cas, la realitat exposada recentment sobre el dèficit que acumula l’escola des de l’any 2006, sumada a la desaparició de subvencions per al proper curs dels ens supra-municipals, obliga a un replantejament de l’actual model del centre”, matitzen les fonts de l’Ajuntament.

 

1 COMENTARI

  1. Estem vivint a Collbató des de final del 2012, i quan ens estavem informant sobre els serveis del Municipi ens van donar a entendre que hi havia escola de música per alumnes d’entre 11 i 13 anys, cosa que ja feia mesos que no era així. La única opció és la escola de música d’Esparreguera i per nosaltres no és la millor opció, però si no volem que perdin els anys que porten fent música (8 i 6)ho tindrem que acceptar. No tenim res en contra d’aquest servei, ja que no el coneixem, però haurien de tenir en compte que el transport és un inconvenient, tant per ells com per els pares.

    Gràcies

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here