El concert, organitzat per POPAPROP, serà el 14 de setembre a la sala petita de l’Atrium Viladecans

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]S[/dropcap]idonie oferirà un concert acústic i de format més proper per presentar el seu darrer treball El fluido García, el disc més valent i personal de la banda de Barcelona, on s’aproxima a la psicodèlia sense perdre contundència ni la força melòdica de les seves cançons.

Els tres membres de la banda, Marc Ros (cantant i guitarrista, entre d’altres instruments), Jesús Senra (segones veus, baix, sitar, guitarres elèctriques i acústica) i Axel Pi (bateria), oferiran un concert únic i especial, on demostraran la maduresa de la banda després d’anys de trajectòria i concerts.

“Inaugurarem la programació de POPAPROP a una nova ciutat i en una de les millors sales de la comarca, l’Atrium Viladecans. A més, és tot un luxe per a POPAPROP comptar amb Sidonie”, diuen els impulsors de la inicitiva.

Les entrades, a un preu de 14,40€, ja estan a la venda en el web de POPAPROP.

POPAPROP  és una iniciativa d’un grup de persones vinculades a la productora musical Produccions ContraBaix, que des del mes de maig, té per objectiu oferir concerts de pop a diferents ciutats del Baix Llobregat, mantenint una programació estable i diversa al llarg de l’any.

La primera temporada de POPAPROP, que ha tingut un gran èxit de públic, ha consistit en els concerts de  Joan Dausà i Els tipus d’interès a Molins de Rei, Mishima a Gavà i Roger Mas a Sant Feliu de Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here