Mas tan sols ha parlat de la possiblitat que el macroprojecte s’instal·li al Baix Llobregat, sense fer referència a els altres ciutats catalanes que podrien acollir Eurovegas

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]P[/dropcap]reguntat per les possibilitats de Catalunya per acabar acollint Eurovegas, el president de la Generalitat ha recordat que ara mateix la pilota està al sostre dels promotors i que és “una decisió privada”.

En cas d’acabar escollint els terrenys del Baix Llobregat, però, Artur Mas ha admès que “aquí hi haurà d’haver una legislació específica per aquest projecte”.

Així, Mas només ha fet referència a la possiblitat que el projecte s’acabi instal·lant al Baix LLobregat, obviant les altres ciutats catalanes candidates -Terrassa i Montcada- sobre les quals la Generalitat no ha parlat gaire, però de les que es va saber fa poc que s’ha sol·licitat un estudi urbanístic sobre la possible instal·lació d’Eurovegas, on se les inclou com a candidates juntament amb el Delta del Llobregat.

Amb tot, el president ha recordat que en altres ocasions també s’hi van haver d’adaptar algunes normes i el canvi ha estat per millorar el lloc que ha acollit el projecte.

“Va passar amb Port Aventura. Se’n van dir moltes bestieses i ara ningú discuteix Port Aventura. Ha sigut un manà per a les comarques de Tarragona”, ha dit, tot afegint que Eurovegas és “sobretot una aposta de primer nivell des del punt de vista turístic” i per això “ho vol Madrid”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here