S’hi poden presentar treballs d’investigació sobre diverses àrees relacionades amb la vila d’Olesa de Montserrat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, amb el suport econòmic de l’empresa Kao Corporation, ha convocat un any més el Premi de Recerca Lliure. Aquest Premi té per objectiu promoure l’estudi i la recerca en àrees com la història, la geografia, l’ecologia, la pedagogia, la indústria, l’arquitectura, l’urbanisme, l’agricultura o d’altres que ajudin a augmentar el coneixement que els olesans i olesanes tenen dels aspectes culturals de la població.

El termini per a presentar els treballs d’investigació, ja siguin individuals o col·lectius, està obert fins al 18 d’agost i l’import del premi és de 2.500 euros. Una Comissió Avaluadora, composta per vuit membres entre representants del Consistori i de l’àmbit cultural i científic, triaran l’obra guanyadora.

A més, l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat també ha convocat el XVII Premi de Recerca Lliure per a Escolars, per tal de fomentar el coneixement de la cultura entre els escolars de la vila.

Fins al 18 d’agost, hi poden participar alumnes d’ESO, de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Mitjà. L’import del premi és de 800 euros, que es desglossen en 400 euros en metàl·lic per a l’alumne o grup d’alumnes i 400 euros en material didàctic per a l’escola a la qual pertanyin els premiats.

 

Foto titular: web del consistori municipal d’Olesa de Montserrat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here