Continua obert el termini per participar en el 28è Premi de Recerca Lliure

Continua obert el termini per participar en el 28è Premi de Recerca Lliure

S’hi poden presentar treballs d’investigació sobre diverses àrees relacionades amb la vila d’Olesa de Montserrat

L‘Ajuntament d’Olesa de Montserrat, amb el suport econòmic de l’empresa Kao Corporation, ha convocat un any més el Premi de Recerca Lliure. Aquest Premi té per objectiu promoure l’estudi i la recerca en àrees com la història, la geografia, l’ecologia, la pedagogia, la indústria, l’arquitectura, l’urbanisme, l’agricultura o d’altres que ajudin a augmentar el coneixement que els olesans i olesanes tenen dels aspectes culturals de la població.

El termini per a presentar els treballs d’investigació, ja siguin individuals o col·lectius, està obert fins al 18 d’agost i l’import del premi és de 2.500 euros. Una Comissió Avaluadora, composta per vuit membres entre representants del Consistori i de l’àmbit cultural i científic, triaran l’obra guanyadora.

A més, l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat també ha convocat el XVII Premi de Recerca Lliure per a Escolars, per tal de fomentar el coneixement de la cultura entre els escolars de la vila.

Fins al 18 d’agost, hi poden participar alumnes d’ESO, de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Mitjà. L’import del premi és de 800 euros, que es desglossen en 400 euros en metàl·lic per a l’alumne o grup d’alumnes i 400 euros en material didàctic per a l’escola a la qual pertanyin els premiats.

 

Foto titular: web del consistori municipal d’Olesa de Montserrat

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt