La meitat de la programació d’estiu de COM Ràdio estarà produïda per emissores locals. Aquest estiu dues emissores municipals del Baix Llobregat, produiran cadascuna un programa diari per la COM

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’emissora vol “posar en valor tant la qualitat com la varietat de productes radiofònics realitzats arreu del territori”, i per això, la meitat de la programació d’estiu de COM Ràdio estarà produïda per emissores municipals, una proporció mai assolida fins ara en la història de l’emissora.

Un total de 13 ràdios locals contribuiran a bastir, a partir del 30 de juliol, la graella estiuenca del mitjà amb programes propis fets en directe.

Així doncs, el 30 de juliol COM Ràdio iniciarà una programació d’estiu produïda gairebé al 50% per emissores municipals, un dels percentatges més alts de la història de l’emissora. Una programació que durant cinc setmanes, fins al 2 de setembre, mostrarà el perfil més municipalista de COM Ràdio donant difusió nacional a productes radiofònics realitzats arreu de Catalunya. Aquest aprofitament de la capacitat productiva de les emissores municipals permetrà, també, una major optimització dels recursos públics.

2 ràdios del Baix Llobregat

Per segon any consecutiu, la ràdio de Sant Vicenç dels Horts farà de matinada ‘Teràpia de sons’, un espai obert a les propostes musicals dels oients. L’emissora olesa Ràdio, també produirà un espai musical centrat, en aquest cas, en el gènere operístic: ‘Moments d’òpera’.

Ambdós programes es podran escoltar per tot Catalunya a partir del 30 de juliol, quan arrencarà la graella d’estiu de COM Ràdio.

De dilluns a divendres, de les 00.00 h a les 5.40 h, Txema Vo conduirà ‘Teràpia de sons’, un programa on els oients podran recomanar cançons que associïn a emocions i records personals mentre comparteixen una estona de conversa distesa i propera.

I a les nits d’entre setmana, de 23 h a 24 h, Mariona Sanmartí agafarà les regnes de ‘Moments d’òpera’, un espai divulgatiu sobre aquest gènere musical. Aprofitant la celebració a l’estiu de nombrosos festivals operístics, el programa escollirà títols en cartell i n’explicarà l’argument, les característiques musicals i les curiositats que l’envolten.

Alhora, el programa també conversarà amb persones rellevants al món de l’òpera, com el director del festival Castell de Peralada, Oriol Aguilà; el tenor Josep Bros o el director artístic de Comediants, Joan Font.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here