La activitats de Festa Major d’aquesta localitat del Baix Llobregat, s’allargaran fins al dimecres 25 de juliol

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]emà ja s’iniciaran els balls i concerts nocturns. A les 23h es podrà gaudir d’una ball d’orquestra al Pg. de l’Església, i a partir de la 1 de la matinada, es celebrarà un concert jove a l’entorn de les instal·lacions esportives del municipi, amb el grup The Patillas. En acabar, discomòbil fins a ben entrada la matinada.

Dissabte al matí començaran les activitats infantils i esportives. Bitlles, inflables, trivial, futbol… A les 18:30h ballada de sardanes al Pg. de l’Església, amb la Copla Premià. I a les 22h per fi sortirà la bèstia de foc de Begues, la Cuca Fera, per iniciar un correfoc per tota la localitat, junt amb els diables i timbalers beguetans. A partir de les 23h ja es podrà gaudir de la música de l’orquestra Aquàrium a la Pl. de l’Ateneu, i al finalitzar el ball començarà la discomòbil. Si el cos aguanta, a les 7 de la matinada la clàssica xaranga popular i un bon esmorzar al Parc Bon Solei II.

Diumenge hi haurà un cercavila popular, i moltes activitats per la canalla. A les 22h es representarà l’obra de teatre Embolica que fa fort, al club de Begues. La resta de dies hi haurà activitats variades com una arrossada popular o una cantada d’havaneres.

Per tenir tots els detalls de les activitats segueix aquest enllaç

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here