El Fòrum Social del Baix Llobregat dóna suport a la manifestació contra el nou pla de retallades imposades pel govern del PP

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]egons el Fòrum Social, que aglutina diverses entitats, sindicats, etc. de la comarca; les últimes retallades del Govern del Partit Popular afectaran sobretot a les persones en atur, empleades i empleats públics, i pensionistes. També al·leguen que generaran més atur i recessió econòmica.

El Fòrum Social del Baix Llobregat (#FSBLL) dóna suport, doncs, a la crida que fan la PLATAFORMA PROU RETALLADES i els sindicats i anima a tota la ciutadania del Baix Llobregat a mostrar el seu rebuig i a participar en la massiva manifestació d’avui per la tarda, per fer front a aquest nou atac a l’Estat del Benestar, que perjudica especialment als col·lectius més vulnerables.

La manifestació de Barcelona tindrà lloc avui, 19 de juliol, a les 19.30h a Plaça Urquinaona amb Ronda St Pere.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here