El Fòrum Social del Baix Llobregat crida a la participació a la manifestació d’avui contra les retallades

El Fòrum Social del Baix Llobregat dóna suport a la manifestació contra el nou pla de retallades imposades pel govern del PP

Segons el Fòrum Social, que aglutina diverses entitats, sindicats, etc. de la comarca; les últimes retallades del Govern del Partit Popular afectaran sobretot a les persones en atur, empleades i empleats públics, i pensionistes. També al·leguen que generaran més atur i recessió econòmica.

El Fòrum Social del Baix Llobregat (#FSBLL) dóna suport, doncs, a la crida que fan la PLATAFORMA PROU RETALLADES i els sindicats i anima a tota la ciutadania del Baix Llobregat a mostrar el seu rebuig i a participar en la massiva manifestació d’avui per la tarda, per fer front a aquest nou atac a l’Estat del Benestar, que perjudica especialment als col·lectius més vulnerables.

La manifestació de Barcelona tindrà lloc avui, 19 de juliol, a les 19.30h a Plaça Urquinaona amb Ronda St Pere.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt