Durant aquesta setmana es recullen signatures a favor de la ILP per la dació en pagament, en diversos indrets del municipi

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]n el darrer Ple municipal, tots els grups municipals del consistori van aprovar per unanimitat donar suport a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que demana la regulació de la dació en pagament, la paralització dels desnonaments dels habitatges per l’impagament d’hipoteques i la reconversió en lloguer social.

ILPDurant aquesta setmana, totes aquelles persones que vulguin adherir-se a aquesta iniciativa, impulsada pels sindicats i d’altres organitzacions socials, poden fer-ho en diferents punts de reocllida de signatures.

La recollida va iniciar-se dillunt, i continuarà fins divendres dia 20. Els punts de recollida seran demà de 9.00 a 11.00 h, a l’entrada de l’Ajuntament i de 19.00 a 21.00 h, a l’accés d’entrada al Complex Esportiu. Divendres es recolliran firmes de 9.00 a 11.00 h, a l’accés d’entrada a la piscina.

 

Foto titular: web de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here