Sant Esteve Sesrovires dóna suport a la dació en pagament i l’aturada dels desnonaments

Sant Esteve Sesrovires dóna suport a la dació en pagament i l’aturada dels desnonaments

Durant aquesta setmana es recullen signatures a favor de la ILP per la dació en pagament, en diversos indrets del municipi

En el darrer Ple municipal, tots els grups municipals del consistori van aprovar per unanimitat donar suport a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que demana la regulació de la dació en pagament, la paralització dels desnonaments dels habitatges per l’impagament d’hipoteques i la reconversió en lloguer social.

ILPDurant aquesta setmana, totes aquelles persones que vulguin adherir-se a aquesta iniciativa, impulsada pels sindicats i d’altres organitzacions socials, poden fer-ho en diferents punts de reocllida de signatures.

La recollida va iniciar-se dillunt, i continuarà fins divendres dia 20. Els punts de recollida seran demà de 9.00 a 11.00 h, a l’entrada de l’Ajuntament i de 19.00 a 21.00 h, a l’accés d’entrada al Complex Esportiu. Divendres es recolliran firmes de 9.00 a 11.00 h, a l’accés d’entrada a la piscina.

 

Foto titular: web de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires

 

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt