L’activitat començarà avui a les 21.00h i comptarà amb música, karaoke i DJ

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]C[/dropcap]astellví de Rosanes celebra aquest dissabte a la nit una nova edició de la Festa de la cervesa, una celebració que s’ha consolidat durant els darrers anys en el marc de les activitats del mes de juliol.

Les diferents propostes lligades a la Festa de la cervesa començaran a les 21.00 hores d’avui i inclouran activitats per animar la nit com música, karaoke i l’actuació del DJ Quim Palomera.

Durant la celebració, se serviran també begudes sense alcohol perquè tothom pugui gaudir de la festa, fins i tot els més petits, i hi haurà servei d’entrepans. La Festa de la cervesa es farà a la pista d’estiu del Centre Cultural i Recreatiu (CCR).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here