Un acord entre sindicats i empresa permet desconvocar també les jornades convocades pel mes d’agost

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ls sindicats dels treballadors d’Iberia a l’aeroport del Prat han desconvocat la convocatòria de sis jornades de vaga entre aquest juliol i agost. Les dues parts han signat aquest dilluns un acord per traslladar a la mesa de negociació els conflictes de la delegació de Barcelona després que els representants de la companyia s’hagin compromès a complir els compromisos adquirits amb els treballadors arran de les protestes de l’estiu del 2006.

Els sindicats, que havien denunciat la intenció per part d’Iberia de subcontractar feines a empreses externes, han acordat amb l’empresa que qualsevol nou canvi de proveïdor garantirà el manteniment de la plantilla actual. L’acord estableix també els compromisos de totes dues parts d’elaborar un estudi i revisar les necessitat d’incrementar els llocs de treball que existeixen en les diferents unitats adscrites a la Direcció General de Manteniment i Enginyeria davant de l’augment de treball a Barcelona.

Així com també reprendre les converses sobre la viabilitat i la continuïtat dels departaments de Protocol i de l’estructura de Terminal de Càrrega a l’Aeroport de Barcelona; i assolir el compromís d’abordar la situació i problemàtica del col·lectiu FACTP (fixes a temps parcial) del Prat, entre d’altres.

La convocatòria de vaga estava prevista per aquest divendres, 27 de juliol, i tots els divendres del mes d’agost.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here