“En la imaginación” de Sílvia Pérez Cruz & Javier Colina Trio han guanyat un dels guardons de la IV edició d’aquests premis

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l disc “En la imaginación” de Sílvia Pérez Cruz & Javier Colina Trio, editat per Produccions ContraBaix, ha guanyat el premi al millor disc de jazz de l’any 2011 en la IV edició dels Premis de la Música Independent.

Aquests premis, convocats per l’associació de productores fonogràfiques més importants del país (UFI – Unión Fonográfica Independiente), reconeixen la creació i qualitat artística de les produccions independents realitzades arreu de l’Estat espanyol, amb l’objectiu de reconéixer l’activitat musical independent, promoure la diversitat cultural i apropar la música i els nous talents al públic nacional i internacional.

El disc guanyador és una revisitació dels clàssics de la música cubana a càrrec de la cantant de l’Empordà i del contrabaixista navarrès, que estan de gira per l’Estat espanyol.

La celebració, a més, és doble, ja que “En la imaginación” ha superat les 10.000 còpies venudes, un gran registre de vendes per a un disc de jazz nacional.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here