Les entrades per als espectacles es poden adquirir amb antel·lacio i sense cap comissió per internet

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l Teatre Núria Espert, l’equipament cultural estrella de Sant Andreu de la Barca, ha presentat la nova temporada de tardor amb una equilibrada proposta d’arts escèniques dirgides a diferents tipus de públics.

Entre les diferents propostes destaca “Clinc!”, un pas més en el llenguatge del teatre amb bombolles de sabó a càrrec de la Companyia Pep Bou, que es podrà veure el dissabte 29 de setembre i que no deixarà indiferents ni a grans ni a petits.

La temporada de teatre familiar, que es presentarà amb un espectacle de teatre al carrer el 2 de setembre, també oferirà l’espectacle de clown “La gran A…ventura”, amb Marcel Gros, un dels pallasos catalans amb més trajectòria i aclamat a la Fira Europea de Teatre Infantil (FETEN 2012); i una original adaptació, associant les noves tecnologies al teatre, del conte de Tolstoi “La camisa de l’home feliç”, a càrrec de la companyia Zum Zum Teatre.

La nova temporada d’arts escèniques del Teatre Núria Espert per a adults començarà amb l’espectacle d’humor “Reugenio, con todos mis respetos”, homenatge al gran humorista Eugenio que es portarà a terme el dilluns 3 de setembre, en el marc de la Festa Major de Sant Andreu de la Barca.

Altres propostes destacades per al públic adult són l’adaptació de l’òpera “La Bohème”, la primera que es farà en aquest equipament, a càrrec de la companyia Òpera-Cultura + Charo Picazo, el nou show de Joan Pera, titulat “Joan Pera, Capri”, que recull alguns dels monòlegs més coneguts del popular actor i humorista català Joan Capri, i l’espectacle de dansa “Semblanza: Danzas de la tierra”, a càrrec de la Companyia Ballaires, que expressa mitjançant el moviments i el cos, les  inquietuds, gustos i sensacions que  filòsofs, poetes i savis van explicar mitjançant paraules.

Les entrades per a tots els espectacles ja es poden adquirir per internet i sense cap comissió en el lloc web del Teatre Núria Espert.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here