L’edició d’enguany, que se celebrarà el 23 de setembre, estarà plena de novetats

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’Ajuntament de Molins de Rei ha decidit apostar perquè la Cursa de Sant Miquel tingui més protagonisme en el calendari d’activitats de la vila i per això tindrà lloc el dia 23 de setembre.

La cursa de 10 km farà un salt qualitatiu en la seva organització, oferint per primera vegada un recorregut lineal amb pas per la majoria de barris  amb l’objectiu de donar a conèixer els principals atractius de la vila i d’implicar-hi el màxim de vilatans i vilatanes.

S’oferiran diferents serveis complementaris als participants com servei de massatgista i millores en els punts d’avituallament.

Hi poden participar tots els corredors i corredores a partir de 16 anys, és a dir, nascuts l’any 1996 i anteriors, i el  període d’inscripció ja està obert. Les inscripcions, a un preu de 12 euros, es poden fer fins al 20 de stembre en aquest enllaç.

Les curses popular i mini seguiran essent gratuïtes i mantenen les mateixes característiques que en edicions anteriors, amb l’objectiu de promoure la pràctica esportiva per a totes les edats i en família.

A la cursa mini, amb un recorregut de 1,5 Km hi poden participar infants fins als 7 anys, és a dir, nascuts al 2005 i en anys posteriors.

A la cursa popular, que té un recorregut de 3.3 km, hi poden participar persones a partir dels 8 anys, és a dir, nascuts l’any 2044 i en anteriors anys.

El període d’inscripcions per a la cursa mini i la cursa popular será del 3 al 20 de setembre. Les inscripcions es podran fer al Poliesportiu Municipal o enviant un correu electrònic a poliesportiu@molinsderei.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here