L’ objectiu és incrementar l’ocupació al municipi atraient noves empreses al polígon industrial

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’Ajuntament de Pallejà ha aprovat definitivament el projecte de reparcel·lació del polígon Camps d’en Ricart, un cop aplicades les dues modificacions de planejament del sector a instàncies de la Generalitat de Catalunya.

Això ha permès l’atorgament de totes les llicències urbanístiques i d’activitats que es trobaven en suspens. D’aquesta manera s’obren les portes a la implantació de noves empreses al municipi.

Aquest és un pas mes en la tasca per  desbloquejar el projecte de Camps d’en Ricart, amb l’objectiu d’incrementar els nivells d’ocupació i l’activitat econòmica a Pallejà.

2 COMENTARIS

  1. Francesc, gràcies per completar la informació.
    Salut,
    L’equip d’elBaix.cat

  2. En realitat aquesta noticia es força inexacte, donat que tot respon a sentencies judicials provocades per diversos contenciosos administratius, dels que encara molts son actius. Per tant, no respon a cap pla de l’ajuntament, tant sols als intents de esmenar les diverses irregularitats comeses els darrers 12 anys i l’existència de sentencies judicials fermes que així sentencien.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here