Onze dotacions de bombers van aconseguir extingir l’incendi ahir de matinada

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]U[/dropcap]n incendi va cremar ahir de matinada unes dues hectàrees de matolls entre les urbanitzacions de Sant Josep, a Sant Vicenç dels Horts, i la Granja Garcia, a Cervelló. Hi van intervenir onze dotacions de bombers, que van rebre l’avís poc abans de la mitjanit, i que el van declarar controlat cap a un quart de tres de la matinada.

El foc va passar per zones molt properes a les cases, però no va ser necessari desallotjar ningú ni tampoc va haver-hi cap ferit. Molts veïns de Sant Vicenç, però, van sortir al carrer a observar les flames, que es van poder veure des de diversos punts de la Vall Baixa del Llobregat, com Molins de Rei o Sant Boi.

“Ha començat sobre les onze; de les cases cap amunt”, ha explicat un dels veïns, Antonio Linares, en declaracions a l’Agència Catalana de Notícies. “Ha començat a tirar cap amunt, i vorejant la muntanya cap a la dreta, que era cap on corria l’aire”, ha afegit.

L’incendi va començar prop del barri de Sant Josep de Sant Vicenç i es va anar desplaçant cap al de Can Garcia, a Cervelló. Ambdós barris són urbanitzacions de cases. Nou dotacions d’aigua de bombers i dos cotxes de comandament hi han treballat per apagar-lo. El dispositiu també estava format per tres unitats del SEM, així com efectius dels Mossos i de la policia local de Sant Vicenç.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here