El concert és una iniciativa de la Plataforma Aturem Eurovegas i serà gratuït

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a plataforma Aturem Eurovegas ha organitzat un concert gratuït per al mes de setembre per tal d’aglutinar al màxim possible de persones en contra de la construcció del macro-complex de casinos de Sheldon Adelson, conegut com Eurovegas, al Baix Llobregat.

Entre els artistes participants ja ha confirmat la seva presència Estopa, Albert Pla, Pastora, Sílvia Pérez Cruz, Antonio Orozco, Kiko Veneno, El Niño de la Hipoteca i Refree. El cartell d’artistes encara no està tancat i l’organització continua buscan complicitats per tal que més músics i formacions se sumin al concert.

El recital contra Eurovegas es portarà a terme el 15 de setembre al camp de futbol de la Via Fèrria de Cornellà de Llobregat.

Cap d’els artistes participants en el concert de protesta contra Eurovegas cobrarà i l’espai ha estat cedit per l’Ajuntament de Cornellà, tot i que aquest no s’ha posicionat en contra del projecte.

La logística i els recursos tècnics del concert contra Eurovegas aniran a càrrec del festival Esperanzah del Prat de Llobregat, que se celebrarà del 14 al 16 de setembre i dins de qual s’emmarcarà el concert.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here