Entrevista a Manuel Ascanio, president de Cordibaix

Hem parlat amb Manuel Ascanio en el marc de la celebració del 25è aniversari de Cordibaix

Cordibaix és la Federació de les Associacions, Fundacions i Patronats de les Persones amb Discapacitat, Trastorn Mental i Intel·ligència Límit del Baix Llobregat. Es va fundar al 1987 per a oferir suport i assessorament a les Associacions en les seves necessitats.

Manuel, què significa la comarca del Baix Llobregat per a tu?

Per a mi el Baix Llobregat ho és tot perquè m’ho ha donat tot, i sobretot la localitat de Sant Joan Despí, que és la que em va acollir fa 39 anys.

Què és Cordibaix?

Quan jo vaig arribar d’Astúries, la treballadora social de l’Ajuntament de Sant Joan Despí ens va animar a un grup de pares a fundar una associació de persones discapacitades allà a Sant Joan Despí, es tracta de l’Associació Estel. Poc temps després, ens vam unificar amb l’Associació ACAM de Sant Feliu de Llobregat i vam intentar unificar tota la força de les entitats del Baix Llobregat. Ara Cordibaix compleix el seu 25è aniversari i la formen 30 entitats de persones discapacitades de tota la comarca.

El contingut que hi ha a continuació només es visible amb la subscripció anual. Si estàs subscrit, introdueix les teves dades d’accès aquí. Si no ho estàs, pots subscriure’t a elBaix.cat en el següent enllaç: Ets del Baix?

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt