El consistori incrementarà les aportacions a les escoles bressol i subvencionarà part de la despesa de llibres escolars

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’Ajuntament de Pallejà ha acordat continuar recolzant l’ensenyament públic al municipi durant el proper curs tot i les dificultats pressupostàries.

Així, el consistori compensarà la pèrdua d’una part significativa de les subvencions rebudes per la Generalitat destinades a les escoles bressol, que ha passat dels 1.800 € per any i alumne de cursos anteriors als 875 € que oferirà el curs 2012/2013.

La compensació establerta pel consistori de Pallejà serà de 525 € més per alumne i any dels que ja aportava. Gràcies a aquesta intervenció els pares i mares només hauran d’assumir un increment del 19% respecte a les quotes del curs passat.

D’altra banda, també es realitzarà una important inversió per subvencionar la compra de llibres de text per a les escoles públiques. En concret, per al curs que s’iniciarà aquest setembre el consistori aportarà un total de 50.000 €.

Els ajuts es tramitaran a través de les diferents AMPA dels centres públics per tal que l’ajut repercuteixi directament en la compra d’aquest material escolar. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here