A partir de setembre el Citilab obrirà les seves instal·lacions per als centres educatius de Cornellà de Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l centre per a la innovació social i digital Citilab ha decidit obrir les seves instal·lacions a l’alumnat dels centres educatius d’infantil, primària i ensenyament secundari de Cornellà, ciutat que l’acull.

Amb aquesta acció s’oferirà assessorament i formació en l’àmbit d’internet i les noves tecnologies als i les alumnes que participin en la iniciativa.

El centre posarà a disposició dels centres educatius participants l’espai “Open Surf”, una planta diàfana de 200 metres quadrats amb 60 ordinadors portàtils amb connexió a internet i un monitor per assessorar i resoldre possibles dubtes dels usuaris i usuàries. En total, podran participar dos grups diaris de 30 alumnes per grup. El calendari aprovat contempla tots els dies de la setmana, de 9.30 a 12.30, entre el 15 de setembre i el 21 de desembre.

L’activitat, que no té cap cost per als centres educatius de la ciutat, proporcionarà un servei d’interès general basat en l’accés a les noves tecnologies mitjançant infraestructura de caràcter públic, sota la supervisió i tutoratge del professor responsable provinent del centre educatiu.

La iniciativa, que es troba en la seva primera fase, s’adreça a centres educatius de Cornellà però en un futur immediat el Citilab vol ampliar l’acció a centres d’altres poblacions de l’entorn.

El Citilab vol d’aquesta manera apropar un espai de formació continuada i oberta als estudiants perquè siguin partíceps dels processos d’innovació, participin de la cultura del foment del software lliure i utilitzin totes les eines online al seu abast.

Els centres educatius que vulguin participar en aquesta iniciativa poden sol·licitar la seva reserva enviant un correu electrònic a inscripció@citilab.eu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here