Tres grans actuacions musicals per la Festa Major de Sant Andreu de la Barca que es celebra del 31 d’agost al 3 de setembre

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Festa Major 2012 comptarà amb tres grans actuacions musicals d’estils ben diversos per tal d’agradar a diversos perfils de públic. El divendres 31 d’agost, la Festa Major gaudeix de la seva nit més jove amb bona música i diversió. A les 23h s’iniciaran les actuacions amb els grups guanyadors del concurs MusicAndreu. Enguany, el concert jove el protagonitzaran Chacho Muchacho i Snap in the Bath.

Tot seguit, a la 1 de la matinada actuarà un dels grups revelacions del panorama musical actual, Bongo Botrako, que presentarà a Sant Andreu el seu primer disc “Todos los días sale el sol”, una barreja de rumba, reggae, ska, punk i sobretot molta alegria sense límits ni complexes. Tothom a ballar.

L’endemà, el concert estrella de la Festa Major 2012 l’oferirà Merche a les 23h a l’escenari central. “Acordes de mi diario” és l’últim treball d’aquesta artista que presentarà a Sant Andreu de la Barca. Les influències andaluses de la seva terra es barregen amb el rock, el pop i fins i tot el soul.

Per últim, per a les persones més nostàlgiques, el diumenge 2 de setembre a les 22.30 hores, el veterà cantant Llorenç Santamaria oferirà un repertori amb els seus grans èxits i cançons del seu nou disc. Bona música interpretada per aquest artista amb temes ben coneguts com “Para que no me olvides” i “Cerca de ti”.

Per últim, i a nivell musical, hi haurà orquestres de gran qualitat a les nits.

 

Foto titular: pàgina web de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here