Miquel Valls, president de la Cambra de Comerç de Barcelona, creu que Eurovegas situaria Catalunya en una “línia de primeríssim nivell turístic” durant els propers 30 anys i defensa el macroprojecte d’oci després de les crítiques de l’abat de Montserrat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l president de la Cambra de Comerç, Miquel Valls, ha defensat la instal·lació a Catalunya d’Eurovegas només un dia després que el pare abat de Montserrat, Josep Maria Soler, critiqués el macroprojecte pel seu elevat “preu humà”.

Per a Valls, el complex d’oci podria situar Catalunya en una “línia de primeríssim nivell turístic durant els propers 30 anys”, crearia llocs de treball i en conjunt seria “sense cap dubte molt bo per a Catalunya”.

“El turisme és una de les indústries claus d’aquest país i el projecte Eurovegas és fonamentalment un projecte turístic, perquè el tema del joc no arribara ni al 5% del total del projecte”, ha subratllat Valls en una entrevista a Catalunya Ràdio. “Tots els projectes que tinguin un sentit dins l’economia catalana s’han d’estudiar i se’ls ha de donar suport”, defensa Valls, qui considera que Eurovegas implicaria un augment del turisme internacional, sobretot de convencions i congressos.

El president de la cambra considera que la prioritat de Catalunya és atraure el turisme de fora de l’Estat, “que forma part de la balança comercial” i és “un factor importantíssim que suposa l’entrada de divises”.  El magnat Sheldon Adelson decidirà al setembre si ubica Eurovegas a Barcelona o a Madrid.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here