El president de la Cambra de Comerç de Barcelona es mostra partidari d’Eurovegas

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona es mostra partidari d’Eurovegas

Miquel Valls, president de la Cambra de Comerç de Barcelona, creu que Eurovegas situaria Catalunya en una “línia de primeríssim nivell turístic” durant els propers 30 anys i defensa el macroprojecte d’oci després de les crítiques de l’abat de Montserrat

El president de la Cambra de Comerç, Miquel Valls, ha defensat la instal·lació a Catalunya d’Eurovegas només un dia després que el pare abat de Montserrat, Josep Maria Soler, critiqués el macroprojecte pel seu elevat “preu humà”.

Per a Valls, el complex d’oci podria situar Catalunya en una “línia de primeríssim nivell turístic durant els propers 30 anys”, crearia llocs de treball i en conjunt seria “sense cap dubte molt bo per a Catalunya”.

“El turisme és una de les indústries claus d’aquest país i el projecte Eurovegas és fonamentalment un projecte turístic, perquè el tema del joc no arribara ni al 5% del total del projecte”, ha subratllat Valls en una entrevista a Catalunya Ràdio. “Tots els projectes que tinguin un sentit dins l’economia catalana s’han d’estudiar i se’ls ha de donar suport”, defensa Valls, qui considera que Eurovegas implicaria un augment del turisme internacional, sobretot de convencions i congressos.

El president de la cambra considera que la prioritat de Catalunya és atraure el turisme de fora de l’Estat, “que forma part de la balança comercial” i és “un factor importantíssim que suposa l’entrada de divises”.  El magnat Sheldon Adelson decidirà al setembre si ubica Eurovegas a Barcelona o a Madrid.

 

 

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt