El conseller Felip Puig posa en dubte que Aguirre tingui nova informació sobre la ubicació d’Eurovegas i demana que no s’entri de nou en una “subhasta”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]P[/dropcap]uig s’ha mostrat vehement i ha considerat que si guanya Madrid serà perquè ha acceptat condicions que Catalunya ha rebutjat. El conseller d’Interior ha posat avui en dubte que la presidenta de Madrid, Esperanza Aguirre, sàpiga ja que la ubicació final d’Eurovegas serà a la capital de l’estat, com va insinuar ahir.

Segons ell, la decisió final encara es desconeix, i se sabrà a mitjans de setembre.

Per a Puig, les declaracions sobre el tema són només un “serial d’estiu”, però ha admès que “si Aguirre té més informació i dóna per guanyadora Madrid, deu tenir opinió”. Tot i així, ha considerat que ara ja no és el moment d’entrar en una nova “subhasta” entre Madrid i Barcelona.

Segons el conseller, el projecte “té els seus pros i contres, podria ser positiu pel país, però té algunes coses que es va dir que s’haurien de corregir i reorientar, encaixar amb el model cultural, legal i de valors”. “Si l’oferta de Catalunya és acceptada ho celebrarem, i, si no, voldrà dir que altres territoris van fer millor oferta o van acceptar condicions que nosaltres no acceptem”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here