Les pàgines web dels ajuntaments: al servei de les persones o del govern de la ciutat?

Les pàgines web dels ajuntaments: al servei de les persones o del govern de la ciutat?

Els webs dels municipis d’entre 20.000 i 50.000 habitants afavoreixen els partits que governen, segons un estudi de la UAB. La universitat catalana apunta que aquesta tendència és contrària “al bon funcionament de la pluralitat democràtica”

Un informe de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) apunta que els webs dels ajuntaments dels municipis catalans d’entre 20.001 i 50.000 habitants -n’hi ha 40- “afavoreixen els membres del govern i releguen a un segon terme la resta de representants polítics”. L’informe sobre Bones Pràctiques de la Comunicació Pública als Municipis catalans dedicat a aquesta franja censal conclou que això succeeix en “gairebé tots els casos” i que els qui governen, “siguin del partit que siguin, utilitzen en benefici propi” uns recursos “que són col·lectius i públics, i que per tant comparteixen una noció patrimonialista del poder polític contrària” al “bon funcionament de la pluralitat democràtica”.

El contingut que hi ha a continuació només es visible amb la subscripció anual. Si estàs subscrit, introdueix les teves dades d’accès aquí. Si no ho estàs, pots subscriure’t a elBaix.cat en el següent enllaç: Ets del Baix?

 

Deixa un comentari

© 2018 - elBaix.cat 

Tornar adalt