La Festa es celebrarà entre el 28 de setembre i l’1 d’octubre però el hashtag #fmelprat ja està actiu

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Festa Major del Prat 2012 està en la recta final de la seva prepació i aquest any, més que mai, será una Festa Major 2.0.  Ja fa anys que les eines virtuals s’utilitzen per donar una cobertura dinàmica, complementària i participativa de la Festa Major d’aquesta ciutat del Baix Llobregat.

Des del departament de cultura i joventut s’ha obert un espai de conversa al facebook de la Festa Major, tal i com s’ha fet els darrers anys, per rebre les opinions i suggeriments de la gent interessada en participar-hi.

cartell prat
Cartell de la Festa Major del Prat 2012. Dissenyat per Núria Inés

Però enguany, el consistori pratenc convida a la gent a seguir el bloc de la Festa Major, on aniran trobant informació, imatges, i accés a la resta de xarxes socials de la festa: facebook, twitter, flickr, youtube, spotify…  L’Ajuntament també anima als piuladors i piuladores a utilitzar ja el hashtag #fmelprat, per fer comentaris sobre la festa.

Els mitjans locals tradicionals tambén faran seguiment a l’actualitat de la Festa Major: a El Prat Ràdio (91.6 FM i www.elpratradio.cat), el portal audiovisual www.elprat.tv, i aquesta mateixa web es podrà seguir tota la informació.

Pel que fa al cartell d’aquesta edició de la Festa Major, l’ha dissenyat l’artista pratenca Núria Inés. Segons explica al bloc de la Festa Major “són tot d’imatges i personatges que he conegut, he vist o he viscut durant les festes majors pratenques i que ens donen la benvinguda els dies de festa durant els quals ells tornaran a envair el Prat per quedar-s’hi mentre hi hagi gresca”.

Properament es presentaran totes les activitats que es duran a terme durant aquests dies de festa. L’aparcament de l’estació de Renfe per als concerts de gran format, les Músiques al Parc del Fondo d’en Peixo com a punt de trobada i descoberta de músiques i persones, i la Plaça de Pau Casals amb la Cirquera, seran alguns dels  principals escenaris de la Festa Major del Prat 2012.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here