Demà Sant Feliu de Llobregat celebra els seus 1010 anys d’existència

Demà Sant Feliu de Llobregat celebra els seus 1010 anys d’existència

El 28 d’agost se celebren els 1010 anys del naixement de la ciutat de Sant Feliu amb diverses activitats commemoratives d’aquesta data tant especial

Del 28 d’agost de l’any 1002 data la primera referència escrita del nom de Sant Feliu (Sancti Felicis) i es considera la data de naixement de la ciutat. Per commemorar aquesta efemèride, les entitats santfeliuenques Calaix de Sastre i Arrels locals s’han unit per celebrar aquest aniversari amb una festa cultural i lúdica, demà 28 d’agost.

Per tal de divulgar la història de la ciutat d’una manera divertida i amena, les dues entitats proposen un conjunt d’activitats culturals relacionades amb la història de Sant Feliu. La data de naixement de la ciutat serà el fil conductor de totes les activitats i per tant la festa tindrà un accent medieval.

La celebració s’iniciarà a les 19.30 h, a la plaça de la Vila, amb un taller medieval on es faran objectes típics de l’època amb materials reciclats i es recrearan escenes medievals amb l’ajuda d’atrezzo. Totes les activitats s’acompanyaran d’una explicació històrica. A partir de les 20.30 h, tindrà lloc una ruta històrica amb un itinerari teatralitzat pel centre de Sant Feliu per fer una panoràmica de la seva història i d’alguns dels seus espais més emblemàtics.

La festa acabarà d’una manera lúdica amb un sopar popular, a les 22 h, i amb la projecció de “Mil anys en deu dits”, el musical sobre la història de Sant Feliu que es va estrenar per commemorar el mil.lenari de la ciutat.

Deixa un comentari

© 2018 - elBaix.cat 

Tornar adalt