Iniciada per AEBALL a finals del mes de juliol, ja té 136 adhesions directes i més de 5.400 empreses i ciutadans/es adherits indirectament a través d’entitats empresarials o professionals que s’han animat a participar en la iniciativa

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ntre les participants s’hi troben AMITS (Asociación de Maestros Industriales y Técnicos Industriales), FESITEL (Federación de Empresas y Empresarios del Sector Industrial Telecomunicaciones y Electrónica), ASFRICAT (Associació de Frigoristes de Catalunya), Federació Empresarial de Badalona, Unió Empresarial del Penedés (UEP), UPMBALL (Unió Patronal Metal·lúrgica de l’Hospitalet i el Baix Llobregat) i el Fòrum Empresarial del Llobregat, entre d’altres.

L’acollida de la campanya entre l’empresariat ha estat molt bona, i la secció de suggeriments, en tant sols unes setmanes, i malgrat ser agost, ja té bastant moviment.

D’altra banda, diversos mitjans de comunicació han contactat amb l’organització interessats per la iniciativa, i han publicat articles i notícies aplaudint-la. Podeu trobar més informació a  www.salvemlesempreses.com

Per últim, la campanya, ja reforçada gràcies al recolzament i el suport dels adherits, ha iniciat la seva activitat per facilitar la vida de les empreses, i ha enviat una nota de premsa als mitjans de comunicació felicitant a l’ajuntament de Gavà per les mesures que ha pres per reduir els impostos a les noves empreses, i sol·licitant que s’apliquin també a les empreses ja existents. La sol·licitud s’ha enviat també formalment en forma de carta adreçada a l’alcaldia d’aquest municipi.

 

Foto titular: imatge de la pàgina web d’AEBALL www.aeball.net

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here