El Casal es portarà a terme del 3 al 10 de setembre, amb un dia més, el 12 de setembre, per als joves

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l Grup d’Esplai Vol i Vol, de Cornellà de Llobregat, ha organitzat un Casal de Setembre per a infants i joves de 3 a 16 anys.

El Casal és un servei per a aquells infants i joves que vulguin acabar l’estiu amb un primer tast de tot el que els pot esperar a l’Esplai Vol i Vol durant el curs escolar que està a punt de començar.

Els infants i joves participants podran gaudir de jocs infantils i juvenils, gimcanes, sortides, tallers, esport, activitats noves i algunes sorpreses.

Aquesta és la primera vegada que el Grup d’Esplai Vol i Vol organitza un Casal de Setembre, completant així el ventall d’activitats que ofereix aquesta entitat amb 43 anys de vida.

El Casal de Setembre es portarà a terme els dies 3, 4, 5, 6, 7 i 10 de setembre. El dia 12 de setembre també hi haurà Casal només per als joves de Secundària. L’horari serà de 9h a 14h, amb servei d’acollida a les 8h i amb la possibilitat de quedar-se al Casal fins a les 17h si els infants porten el seu dinar.

Per a més informació i inscripcions cal dirigir-se a l’esplai, ubicat a la Plaça Lluís Companys, s/n 3a planta o bé trucar al telèfon 93.377.97.66 o enviar un correu electrònic a volivol@hotmail.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here