Últims dies per comprar les entrades dels concerts de Popaprop amb l’IVA reduït

Últims dies per comprar les entrades dels concerts de Popaprop amb l’IVA reduït

Les cites del mes de setembre de Popaprop són amb Joan Dausà i Els Tipus d’Interès i amb Sidonie

Popaprop torna de les vacances d’estiu amb les piles carregades i oferint dos concerts molt especials: Joan Dausà i Els Tipus d’Interès el 13 de setembre al Casino Santfeliuenc i Sidonie en acústic el 14 de setembre a l’Atrium Viladecans.

Joan Dausà i Els Tipus d’Interès presentaran el seu exitós Jo mai mai, un primer treball que ja porta més de 2.500 discos venuts i més de 200.000 visualitzacions dels seus vídeos a Internet.

El preu de les entrades anticipades per al concert de  Joan Dausà i Els Tipus d’Interès fins al 31 d’agost és de 7,60€ o de 6,60€ per als subscriptors de Popaprop. A partir de l’1 de setembre, degut a la pujada de l’IVA, el preu de les entrades s’encarirà i passarà a ser de 8,60€ o de 7,60€ per als subscriptors. El dia del concert, el preu de l’entrada a taquilla serà de 10€.

Sidonie, una de les bandes amb músics de la comarca que més repercussió ha tingut arreu de l’estat, oferirà un concert en un format especial i amb més proximitat, presentant en acústic el seu darrer treball El fluido García, el disc més valent i personal de la banda.

El preu de les entrades anticipades per al concert de Sidonie fins al 31 d’agost és de 14,40€. A partir de l’1 de setembre, degut a la pujada de l’IVA, el preu de les entrades s’encarirà i passarà a ser de 16€. El dia del concert, el preu de l’entrada a taquilla serà de 20€.

Des de Popaprop animen a totes les persones interessades a assistir als concerts programats per al mes de setembre a comprar les seves entrades durant aquesta setmana, abans que el preu s’encareixi degut a l’increment de l’IVA, que en activitats com concerts i espectacles musicals passarà del 8% al 21% d’IVA.

Les entrades anticipades es poden comprar al web de Popaprop.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt