Les cites del mes de setembre de Popaprop són amb Joan Dausà i Els Tipus d’Interès i amb Sidonie

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]P[/dropcap]opaprop torna de les vacances d’estiu amb les piles carregades i oferint dos concerts molt especials: Joan Dausà i Els Tipus d’Interès el 13 de setembre al Casino Santfeliuenc i Sidonie en acústic el 14 de setembre a l’Atrium Viladecans.

Joan Dausà i Els Tipus d’Interès presentaran el seu exitós Jo mai mai, un primer treball que ja porta més de 2.500 discos venuts i més de 200.000 visualitzacions dels seus vídeos a Internet.

El preu de les entrades anticipades per al concert de  Joan Dausà i Els Tipus d’Interès fins al 31 d’agost és de 7,60€ o de 6,60€ per als subscriptors de Popaprop. A partir de l’1 de setembre, degut a la pujada de l’IVA, el preu de les entrades s’encarirà i passarà a ser de 8,60€ o de 7,60€ per als subscriptors. El dia del concert, el preu de l’entrada a taquilla serà de 10€.

Sidonie, una de les bandes amb músics de la comarca que més repercussió ha tingut arreu de l’estat, oferirà un concert en un format especial i amb més proximitat, presentant en acústic el seu darrer treball El fluido García, el disc més valent i personal de la banda.

El preu de les entrades anticipades per al concert de Sidonie fins al 31 d’agost és de 14,40€. A partir de l’1 de setembre, degut a la pujada de l’IVA, el preu de les entrades s’encarirà i passarà a ser de 16€. El dia del concert, el preu de l’entrada a taquilla serà de 20€.

Des de Popaprop animen a totes les persones interessades a assistir als concerts programats per al mes de setembre a comprar les seves entrades durant aquesta setmana, abans que el preu s’encareixi degut a l’increment de l’IVA, que en activitats com concerts i espectacles musicals passarà del 8% al 21% d’IVA.

Les entrades anticipades es poden comprar al web de Popaprop.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here