La Festa Major de Sant Mateu 2012 ja ha presentat el seu programa que recull activitats des del 10 de setembre fins el darrer dia del mes

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]mb la imatge del cartell guanyador del darrer concurs, el programa de Festa Major presenta tot un seguit d’actes, alguns ja tradicionals i altres de nous i recuperats.

Així no hi faltaran els balls, les exposicions, les xerrades, presentacions de llibres, les activitats esportives, la celebració religiosa, concert, la fira de comerç, el sopar popular, les havaneres, el foc de diables i drac, i el teatre entre d’altres actes.

Es recupera la baixada de trastos, i es manté l’espectacle pirotècnic que es va recuperar l’any passat. Per la seva part es consoliden dos actes que es van estrenar l’any 2011: el concurs de truites i la Festa Flaix FM

Com a novetat hi trobem una “Tarda aquàtica” per als més petits amb recollida solidària de productes, i una exposició canina.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here