La ciutat inaugura el nou curs educatiu amb un increment de places en escoles bressol i amb la posada en marxa d’un nou institut. El tret de sortida el donarà avui la xerrada ‘Educar amb humor’, del periodista Carles Capdevila

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l conegut periodista Carles Capdevila serà l’encarregat de fer la tradicional conferència inaugural del curs, adreçada a mestres i famílies. La xerrada, sota el títol ‘Educar amb bon humor’ tindrà lloc a Atrium Viladecans, avui a les 11.30 hores.

Capdevila analitzarà en clau irònica les obsessions dels pares en el procés educador i la relació entre pares i mestres i farà una crida a la necessitat de posar-hi els cinc sentits en l’educació: sentit comú, sentit moral, sentit de la responsabilitat, sentit del ridícul i-sobretot- sentit de l’humor.

El periodista, que ha dirigit el programa de ràdio ‘Eduqueu les criatures’ i el programa televisiu ‘Qui els va parir’, a més de ser l’impulsor del programa humorístic ‘Alguna pregunta més’, és pare de quatre fills.

Aquesta xerrada és el tret de sortida al nou curs escolar, que a Viladecans es presenta amb novetats positives, malgrat les greus conseqüències de les retallades patides l’últim any en l’àmbit de l’educació.

I és que la xarxa municipal d’escoles bressol incrementa en 40 places la seva oferta, la nova escola de Ponent estrena el seu primer curs, es posa en marxa el cinquè institut de la ciutat i s’imparteixen, per primera vegada a Viladecans, dos nous cicles formatius (de grau mig i superior) de la família professional d’activitats físiques i esportives

A banda, l’Ajuntament posarà en marxa al llarg d’aquest curs el Pla Local per a la Millora de l’Èxit Escolar, amb la complicitat d’agents socials i educatius per reforçar els bons resultats de l’educació.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here