El passat divendres 31 d’agost es van reunir diverses entitats i persones a títol individual i es van constituir com a grup promotor de la Plataforma Aturem Eurovegas a la capital del Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]esprés de diverses manifestacions públiques en contra del projecte del macro-complex Eurovegas, ara aquest grup comença a treballar per aconseguir el màxim d’adhesions i  formalitzar la Plataforma a la capital de la comarca.

La Plataforma local donarà continuïtat a les iniciatives dutes a terme en altres poblacions com Sant Boi, El Prat, Viladecans o Cornellà, i es crea davant la comú preocupació per la possible implantació del projecte al Parc Agrari del Baix Llobregat, que segons fonts del grup promotor santfeliuenc “posa en perill l’equilibri territorial i social de la zona”.

El proper dijous 6 de setembre a les 19 hores, tindrà lloc a la Plaça de la Vila de Sant Feliu l’acte de presentació, constitució i de recollida d’adhesions de la Plataforma, on es llegirà el manifest i s’exposaran els diferents arguments en contra de tot el que suposaria l’implantació d’Eurovegas a la comarca del Baix Llobregat.

A més, es farà difusió de les activitats i de les accions organitzades per la Plataforma Aturem Eurovegas de manera centralitzada, on cal destacar el concert “Eurovegas Go Home” que tindrà lloc el proper 15 de setembre a l’antic estadi de la Unió Esportiva Cornellà.

El grup promotor el formen: Amics de la Natura Associació Cinebaix Associació per al Foment de l’Amistat entre els Pobles (AFAP), Agrupament Escolta Nostra Dona de la Salut, CAU,  Associació de Veïns Falguera CEPA Sant Feliu, Esquerra Republicana de Catalunya, Esquerra Unida i Alternativa, Iniciativa per Catalunya Verds i la Universitat Social Lliure Autogestionada (USLA); a més de diverses persones a títol individual.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here