Les entitats de gestió de residus de l’Àrea Metropolitana de Barcelona denuncien l’aplicació de les retallades al salari i la paga de Nadal que imposa el Govern de Rajoy i es manifestaran demà a Barcelona

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a UGT del Baix Llobregat ha expressat el seu suport a les més de 150 persones que conformen la plantilla de SIRESA, així com a les més de 40 de SEMESA, ambdues empreses ubicades a Gavà, que participaran juntament amb les de TERSA (ubicada a Sant Adrià del Besòs) a la manifestació de demà dijous, 6 de setembre, a Barcelona.

Aquesta manifestació està convocada pel Comitè d’Empresa de B:SM, que com a empresa principal del Grup, també està afectada per les retallades del Govern de l’Estat.

Amb aquesta mesura, que pretén aplicar la direcció d’aquestes empreses del sector de residus, hi haurà treballadors i treballadores amb retribucions que no arribaran als 800 euros al mes, i d’altres que amb contractes a temps parcial també aplicaran les retallades i estaran per sota dels 400 euros mensuals.

Així doncs, davant d’aquesta situació, les plantilles d’aquestes empreses han decidit manifestar-se pels carrers de Barcelona, demà a les 10 i a les 15:30 hores, des de la Plaça de la Catedral a la Plaça Sant Jaume.

En cas de no obtenir resposta per part de la direcció, s’establiran les actuacions de caràcter jurídic i noves convocatòries de mobilitzacions.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here