Els ecosocialistes asseguren que no es creuen els “rumors” que deixen Eurovegas fora de Catalunya i fins que no hi hagi un comunicat oficial hi seguiran lluitant en contra, com demostra la presentació de la pàgina web www.eurovegasno.net que agrupa informació en contra del model que representa Eurovegas

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]CV-EUiA considera que el president de la Generalitat, Artur Mas, fa “el ridícul” quan explica que les condicions que el Govern va oferir als promotors d’Eurovegas i a Sheldon Adelson van caducar el 31 d’agost. El diputat Jaume Bosch ha considerat “patètic” que ara el president “digui que va posar ultimàtums” al nord-americà després “d’haver-li posat la catifa” per oferir-li “tot el que demanava”. Amb tot, i malgrat les informacions que apunten que Eurovegas podria acabar ubicant-se fora de Catalunya, els ecosocialistes afirmen que no s’ho creuen i insisteixen en fer una crida a la mobilització per evitar el projecte.

En aquest sentit, han presentat un web per fer campanya contra Eurovegas. El diputat d’ICV-EUiA Jaume Bosch ha presentat aquest dijous, acompanyat de la portaveu, Dolors Camats, un lloc web (eurovegasno.net) que la formació ha posat en marxa emmarcada en la campanya que els ecosocialistes estan fent contra Eurovegas. I és que Iniciativa no pensa aturar els seus esforços per evitar que el projecte tiri endavant al Baix Llobregat. Bosch ha volgut valorar les declaracions que Artur Mas ha fet referint-se a les “mans lliures” que té el Govern en haver passat la “data límit” que l’executiu va donar a Adelson perquè acceptés les condicions ofertes.

“Tractar un presumpte delinqüent com gairebé un cap d’estat i posar-li el Palau de la Generalitat a la seva disposició amb escorta dels Mossos, és una vergonya que, passi el que passi amb Eurovegas, quedarà en els anals de la història”, ha dit Bosch, que ha considerat que aquest és “un ridícul que Mas ha accentuat quan diu que li havien posat un ultimàtum pel 31 d’agost”.

“És absolutament patètic, increïble”, ha valorat, tot afegint que “sembla ser que el president comença a veure que potser no ve Eurovegas i busca maneres de sortir-se’n”. “El que va fer va ser posar-li la catifa, res d’un ultimàtum”, ha conclòs. Malgrat això, Dolors Camats ha volgut remarcar que des d’ICV-EUiA no fan gaire cas als “rumors” que apunten que el projecte d’Adelson podria ubicar-se definitivament a Madrid. “Nosaltres no ens volem creure res. No ens han donat mai informació sobre la instal·lació, i tampoc ens en volen donar ara. Per tant, mentre no hi hagi informació oficial, no ens aturarem”, ha dit Camats.

La diputada ecosocialista ha advertit que ICV-EUiA seguirà fent campanya contra Eurovegas “per la via ciutadana, del carrer i dirigint-nos als promotors, dient-los que quan Iniciativa torni a tenir capacitat de governar no mantindrem cap de els ofertes que es pugui estar fent des del Govern”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here