El llançament de La Xarxa coincideix amb l’inici d’una nova temporada radiofònica, en la qual tindran un notable protagonisme les coproduccions entre la nova marca de la Diputació de Barcelona i les emissores locals

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]C[/dropcap]OM Ràdio es converteix doncs en una plataforma de suport a les Emissores Municipals que, sota el nom de La Xarxa, proveirà de continguts radiofònics el conjunt de les emissores locals. Olesa Ràdio aposta pel nou projecte que es va posar en marxa aquest dilluns i que ha d’ajudar a que l’actualitat local arribi molt més enllà de l’àmbit purament municipal.

La Xarxa produirà continguts de caràcter local per a les emissores municipals de Barcelona, Girona i Lleida, que també oferiran la programació coproduïda per la resta de locals i La Xarxa, adreçada al conjunt de l’audiència de la ràdio de proximitat.

Olesa Ràdio fa una aposta clara i contundent en el nou model radiofònic i és una de les 11 emissores impulsores del projecte. Olesa Ràdio forma part del consell de redacció del programa que s’emet des de dilluns, totes les tardes de 16.00 a 19.00 h i que, sota el nom de La Tarda de la Xarxa, ofereix un conjunt de continguts d’àmbit local emès en xarxa per les diferents emissores municipals de Catalunya. El nou projecte consisteix en un magazine de tarda produït per les diferents emissores. Els continguts del programa s’elaboren conjuntament des d’un consell de redacció del qual Olesa Ràdio en forma part i que, diàriament, es reuneix per debatre, analitzar i programar els continguts de cada programa.

Es tracta, doncs, d’un programa en el que totes les emissores municipals hi tindran protagonisme. Es faran connexions a varies bandes per tractar temes en comú amb persones dels diferents municipis, entrevistes, enquestes, debats…   La realitat social, cultural, econòmica i política d’Olesa té una finestra oberta arreu de Catalunya a través d’Olesa Ràdio i la resta d’Emissores Municipals del territori.

Dilluns, en la primera emissió de La Tarda de la Xarxa, Olesa va participar a partir de les 4 de la tarda, en una tertúlia sobre el paper que les emissores municipals han jugat i juguen dins la societat local de cada municipi. Al llarg de la setmana hi ha hagut altres temes d’Olesa que han tingut o tindran protagonisme a La Tarda de la Xarxa, com ara el voluntariat o la festa dels Miquelets.

El nou projecte radiofònic el podeu escoltar a partir de les 4 de la tarda a la sintonia d’Olesa Ràdio 90.1 FM. Aquest és el principi d’una nova temporada de ràdio local que es completarà el proper dia 12 de setembre en què Olesa Ràdio desplegarà tota la graella de la nova temporada. Una temporada en què Olesa tindrà un gran ressò informatiu arreu de Catalunya, també en l’àmbit informatiu i en l’esportiu.

L’actualitat d’Olesa serà present a la graella de La Xarxa des de tots els àmbits.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here