Demà 8 de setembre, a les 11 del matí, es realitzarà un acte públic reivindicatiu davant d’aquest edifici de Sant Vicenç dels Horts

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’alcalde de Sant Vicenç i president dels republicans, Oriol Junqueras, reclamarà l’edifici, que ERC considera que “actualment es troba infrautilitzat”, per a usos socials del municipi.

Per a les persones i organitzacions que donen suport a la petició, davant d’una situació de forta crisi econòmica que afecta tant a les persones com a les institucions, començant pels ajuntaments, no es pot permetre que un edifici públic existent no estigui el 100% al servei de la ciutadania.

Aquest edifici en concret, constituït per habitatges destinats als agents i les seves famílies quan la Guàrdia Civil tenia plenes funcions a Catalunya, es proposa ara que es converteixi en pisos per a gent gran, persones discapacitades i famílies en risc d’exclusió social.

A més, la reclamació es fa partint de la base que ja no es poden iniciar grans projectes d’equipaments nous, a causa de la manca de recursos econòmics, i que per tant, s’han de resoldre les necessitats de la gent amb els recursos existents.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here