El portaveu de CiU al Prat de Llobregat ha celebrat que Eurovegas se’n vagi a Madrid

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l president d’ERC i alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Oriol Junqueras, ha indicat que el fet que Eurovegas no s’instal·li a Catalunya, tal i com apunten ahir les darreres informacions, “és un èxit de la societat catalana”. Junqueras ha assegurat que preservar el Parc Agrari del Baix Llobregat d’un “projecte especulatiu com Eurovegas” és “un èxit importantíssim”, donada també la proximitat del Parc amb el port i l’aeroport, i ha afegit que es tracta d’una “àrea estratègica” que no es pot “hipotecar”.

El Parc Agrari del Baix Llobregat “té un valor econòmic importantíssim”, a més “les qüestions de sobirania alimentària cada vegada seran més importants”, ha afirmat en una roda de premsa el president dels republicans.

En canvi, Alícia Sánchez-Camacho, presidenta del Partit Popular Català (PPC), ahir demanava al Govern de la Generalitat que no renunciés a portar Eurovegas a Catalunya.

“Volem saber per què el Govern ha renunciat al macroprojecte d’Eurovegas i per què ha renunciat a lluitar-lo fins al darrer moment, sabent que Catalunya i Barcelona és una molt bona opció i de fet per al PPC és la millor opció entre Barcelona i Madrid”, ha afirmat Sánchez-Camacho.

La presidenta dels populars considera que si Eurovegas no tira endavant és “prioritari que l’àrea metropolitana, el Baix Llobregat i Barcelona tinguin una inversió de pes per reactivar el teixit productiu i econòmic”.

D’altra banda, el portaveu de Convergència i Unió a El Prat de Llobregat, un dels municipis que es podia veure afectat si Eurovegas es construïa al Baix Llobregat, ha celebrat que Eurovegas s’instal·li a Madrid. Jordi Gili ha afirmat en el seu compte de Twitter “celebro per una vegada que Madrid ens guanyi la partida i que es quedin l’Eurovegas”.

Quan va començar el debat sobre Eurovegas, Gili ja va advertir via Twitter que considerava que el complex suposaria “pa per avui i fam per demà”. Quan el consistori va aprovar una moció contra el projecte, però, CiU s’hi va oposar.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here