Felip Puig creu que altres iniciatives, com Barcelona World, “encaixen millor” a Catalunya que Eurovegas

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí, ha assegurat que Catalunya ha “sortit guanyant en molts aspectes” amb la futura instal·lació del complex Barcelona World, que segons ha anunciat el Govern aniria a Tarragona, i no d’Eurovegas, que es podia haver construït al Baix Llobregat.

“És possible que el projecte de Barcelona World sigui molt més atractiu pel que nosaltres necessitem i volem”, ha afirmat Pelegrí en declaracions a Catalunya Ràdio.

D’aquesta manera, ha defensat que tot i que el Govern va veure que Eurovegas “podia ser una bona inversió” per al país, finalment creu que Catalunya hi surt guanyant en molts aspectes amb la iniciativa del complex de parcs temàtics anomenat Barcelona Word.

Per exemple, ha celebrat que ja no s’hagi d’afrontar el “conflicte” que podia suposar la instal·lació del projecte en el Parc Agrari del Baix Llobregat.

D’altra banda, ha respectat la decisió d’instal·lar Eurovegas a Madrid però ha alertat a la Comunitat madrilenya que ara haurà de complir les promeses fetes.

En la mateixa línea també s’ha manifestat el conseller d’Interior de la Generalitat, Felip Puig, que ha afirmat que Barcelona Word “encaixa molt millor” a Catalunya que Eurovegas.

Un cop s’ha fet públic que Eurovegas s’instalarà a Madrid, Puig ha reconegut que aquesta era una iniciativa que “tenia importants beneficis” però també “presentava alguns elements que molt probablement haguessin estat complexes per acaba de desplegar”.

En declaracions a RAC1, Felip Puig ha assegurat que des del Govern hi ha la “percepció” que Catalunya podia oferir “millors condicions” que Madrid des d’una perspectiva turística i d’oferta global però que la decisió sobre la ubicació d’Eurovegas no s’ha près “només per criteris objectius sinó per altres”.

“Aquests inversors no es guien només pels atractius turístics sinó per altres paràmetres”, ha afegit Felip Puig.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here