Maria del Mar Bonet i Manel Camp, Bandarra Street Orkestra, Juan Perro i  Barcelona Big Latin Band ompliran de música el Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]M[/dropcap]aria del Mar Bonet i Manel Camp presentaran Blaus de l’Ànima en un concert especial per la Festa Major de Molins de Rei. El blau de la nit, el de la Mediterrània, el del blues i el del jazz, pinten les vint-i-dues cançons que componen Blaus de l’ànima, el disc on Manel Camp i Maria del Mar Bonet s’han retrobat. Manel Camp des del jazz i Maria del Mar Bonet des de la música mediterrània i d’arrel, conflueixen en una atmosfera comuna en què tots dos se senten molt còmodes i a prop l’un de l’altre. Un espai interpretat des de l’ànima per un virtuós del jazz i per una de les veus més notables, i amb voluntat d’arribar a l’ànima de qui els escolti.

El concert se celebrarà el diumenge 23 de setembre a les 19h a la Joventut Catòlica – La Peni de Molins de Rei, en el marc dels actes de la Festa Major. El preu de les entrades a platea és de 16€ si es compra de forma anticipada, 18€ si es compra a taquilla el mateix dia del concert i de 15 € per als amics de ContraBaix i socis de la Joventut Catòlica-La Peni. En el cas de les entrades en l’amfiteatre, el preu és de 14€ si es compra de forma anticipada, 16€ si es compra a taquilla el mateix dia del concert i de 13 € per als amics de ContraBaix i socis de la Joventut Catòlica-La Peni.

Música al carrer

També a Molins de Rei, però el 30 de setembre, ContraBaix ha programat una actuació de la Bandarra Street Orkestra, que inspirats en les brassband de Nova Orleans, ompliran els carrers de la vila de música llatina, ska i fanfàrries franceses; percussió brasilera amb pensaments afrocubans; gags i humor taronja; coreografies, interacció amb el públic i la improvisació bandarra habitual amb tot allò que se’ls posi pel davant.

Juan Perro i la seva Casa en el Aire

El 5 d’octubre actuarà a l’Atrium Viladecans Juan Perro presentant Casa en el Aire, en duo amb Joan Vinyals. El duo s’ha convertit en un taller de creació lleuger i transportable que, gràcies a l’esperit comunicatiu i desenfadat de tots dos artistes, aconsegueix un alt grau de complicitat amb el públic. Juan Perro i Joan Vinyals plantegen cada concert com una trobada en què, partint d’una acurada preparació, es busca que passin coses inesperades, tant en el nivell musical com en el poètic. El preu de les entrades és de 28 euros.

Música i mojito per les Festes de Tardor

I en el marc de les Festes de Tardor de Sant Feliu de Llobregat, l’Ateneu de Sant Feliu acollirà el divendres 12 d’octubre a les 21.30h l’actuació de la Barcelona Big Latin Band. El millor latin jazz i els millors mojitos es donaran cita en aquest concert especial d’una banda referent del jazz llatí al nostre país. En el concert presentaran un nou i engrescador projecte: una revisió en clau de bigband d’alguns dels grans temes que van acompanyar la vida d’un dels més grans músics cubans de tots els temps: Israel López Cachao.

El preu de l’entrada anticipada amb mojito és de 17€ i l’entrada anticipada amb sopar i mojito inclòs és de 25€. El mateix dia del concert, a taquilla, l’entrada amb mojito serà de 20€ i l’entrada amb sopar i mojito de 25.

Les entrades per a tots els concerts estan ja a la venda en el web de ContraBaix.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here