Demà, 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, l’església de Sant Baldiri de Sant Boi acollirà la tradicional ofrena floral

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]ntre d’altres, l’Ajuntament hi ha convidat a representants de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i la Delegació del Govern a Catalunya, a més dels trenta alcaldes i alcaldesses del Baix Llobregat i representants dels grups parlamentaris catalans, els partits polítics, els sindicats, les organitzacions empresarials i més d’un centenar d’entitats locals.

L’ofrena floral a l’església de Sant Baldiri, davant la tomba del conseller en cap Rafael Casanova, és un acte que se celebra cada matí de la Diada. Sant Boi és un dels punts de trobada habituals de l’Onze de Setembre per la vinculació amb la figura històrica de Rafael Casanova, que hi va viure els darrers anys de la seva vida, i per haver estat escenari de la multitudinària diada de 1976.

Programa de l’acte

La celebració s’iniciarà demà a les 9.30 hores, als jardins de Can Torrents, amb la rebuda oficial del consistori a totes les persones convidades. A les 10 hores, davant l’església de Sant Baldiri les corals de Sant Boi interpretaran el “Cant de la Senyera” i s’hissarà la bandera catalana. Seguidament tindrà lloc l’ofrena floral a l’interior de l’església.

La persona que l’Ajuntament ha escollit per lliurar aquest cop la senyera a les autoritats és el president de la Fundació Marianao, Xavier Pedrós. L’entitat ha estat distingida enguany amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here