560.000 nens i nenes inicien el nou curs escolar a l’Àmbit Metropolità

560.000 nens i nenes inicien el nou curs escolar a l’Àmbit Metropolità

Un total de 558.439 alumnes comencen aquest dimecres les classes d’Educació Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i cicles formatius a l’Àmbit Metropolità

Es tracta del territori que inclou el Vallès Oriental i Occiental, el Maresme, el Baix Llobregat, l’Alt Penedès, el Garraf i les ciutats de Badalona, L’Hospitalet, Sant Adrià i Santa Coloma de Gramenet. El Vallès Occidental és la comarca amb més alumnes. En té 151.084, una xifra que suposa un augment del 4% respecte el curs anterior.

El Baix Llobregat, per la seva banda, compta amb un total de 137.785 alumnes, un 4,15% més que el curs anterior.

Infantil, Primària i ESO comptabilitzen a la nostra comarca, un total de 110.135 alumnes. Batxillerat i cicles formatius, per la seva banda, n’acullen 15.730. La comarca disposa de 7.145 docents als centres públics.

 

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt