Un total de 558.439 alumnes comencen aquest dimecres les classes d’Educació Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i cicles formatius a l’Àmbit Metropolità

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]s tracta del territori que inclou el Vallès Oriental i Occiental, el Maresme, el Baix Llobregat, l’Alt Penedès, el Garraf i les ciutats de Badalona, L’Hospitalet, Sant Adrià i Santa Coloma de Gramenet. El Vallès Occidental és la comarca amb més alumnes. En té 151.084, una xifra que suposa un augment del 4% respecte el curs anterior.

El Baix Llobregat, per la seva banda, compta amb un total de 137.785 alumnes, un 4,15% més que el curs anterior.

Infantil, Primària i ESO comptabilitzen a la nostra comarca, un total de 110.135 alumnes. Batxillerat i cicles formatius, per la seva banda, n’acullen 15.730. La comarca disposa de 7.145 docents als centres públics.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here