Se celebrarà una botifarrada popular amenitzada amb diverses actuacions musicals

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]quest diumenge, 16 de setembre, Begues esdevindrà punt de trobada de la bona música dels anys seixanta i setanta. A partir de les 13.00h i durant tota la tarda, a Cal Paulo–Bulk, tothom podrà gaudir de grans moments musicals en homenatge a Lluís Gomis, el bateria del grup Los Sirex, que ens ha deixat recentment.

La Botifarrada Jam comptarà amb les actuacions de Morfi Grei, Lluis Barbero, Joan Soldevila, Paco Miñarro, Delfín Fernández, Frank Andrada, Xavi Molero, Pere Miquel, Derek Cuquerella, Cuca Cucarella, Sebastià Sospedra, Ernest Montoya i Jordi Carreras.

També es preveuen les actuacions Claxon, Rock & Ríos, Los pasantes, Proyecto Delfin, Los Gatos Negros, Tribut als Eagles i Rememeber.

La festa està organitzada per Cal Paulo-Bulk en col·laboració amb l’Ajuntament de Begues.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here