Els diners s’afegeixen als més de 700.000 euros que ja havia posat l’entitat provincial

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Diputació de Barcelona ha aprovat ampliar en 150.000 euros la partida destinada a subvencionar el servei de menjador de les escoles bressol municipals. Ho fa per l’agreujament de la crisi econòmica i amb l’objectiu d’intentar evitar que les famílies més desfavorides hagin de renunciar a aquest servei. La partida servirà perquè les famílies que utilitzen el menjador de les escoles hagin de pagar una quota menor. Els diners s’afegeixen als 721.512 euros distribuïts a principis d’any pel mateix motiu.

L’import es distribuirà entre 193 ajuntaments que disposen d’escola bressol municipal, seguint els mateixos criteris que en la convocatòria anterior, en funció del nombre d’habitants, del nombre de places d’escola bressol, de la taxa d’atur i de la taxa de població estrangera. L’import de l’ajut per municipi varia, en funció d’aquests paràmetres, entre un mínim de 500 euros i un màxim de 5.867, essent l’aportació mitjana de 777.

Aquest suport econòmic té per finalitat evitar que les famílies més desafavorides renunciïn al servei de menjador i garantir l’alimentació correcta dels infants, assegurar el manteniment de l’assistència a l’espai educatiu del menjador i facilitar la conciliació de la vida familiar.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here