És la segona comarca amb més persones desocupades de Catalunya, amb més de 71.000 persones descocupades

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’atur va tornar a créixer durant el mes d’agost al Baix Llobregat, malgrat ser un mes tradicionalment positiu per a l’ocupació, a causa de les sinèrgies positivces que generaven els serveis relacionats amb el turisme a la comarca.

Durant l’agost passat doncs, el número de persones desocupades a la comarca va créixer en 1.671 persones, segons informa l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat. Aquestes dades situen a la comarca en una taxa d’atur del 16,4%

Avui al Baix Llobregat hi ha un total de 71.036 persones desocupades. Martorell (12,3%), La Palma de Cervelló (16,8%) i  Sant Vicenç dels Horts (18,1%) són les localitats de la comarca amb un major percentatge d’aturats.

Durant el mes d’agost l’atur va augmentar tant entre les dones (626) com entre els homes (1.045). El grup d’edat de 25 a 44 anys, que és el més afectat per l’atur, també és en el que va augmentar més aquest mes. Per sectors econòmics, en relació amb el mes anterior, l’atur va pujar en tots els sectors i només va decréixer entre les persones que buscaven la seva primera feina.

Per activitats, l’augment es va donar en sectors com en el comerç a l’engròs, l’educació i els serveis de menjar.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here