Es trepitjaran 500 kg de macabeu i xarel·lo i hi haurà degustacions de productes com la mistela i el most

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’Associació de Veïns de Can Prats de Sant Esteve Sesrovires ha organitzat per aquest diumenge la 10a edició de la Festa del Raïm, una activitat lúdica i festiva que vol recordar el passat agrícola del municipi.

La Festa del Raïm, que començarà a les 10.30 hores, és una oportunitat perfecte per conèixer de prop el procés d’elaboració del vi a l’estil tradicional.

Els visitants tindran l’oportunitat de pujar als cups i trepitjar el raïm ells mateixos, en concret s’espera que es trepitjaran entre 500 i 600 quilograms de raïm de les varietats macabeu i xarel·lo. A més, es podrà fer un tast de mistela i de most.

Coincidint amb la Festa del Raïm, Can Prats també ofereix cada any la degustació d’una melmelada, que en aquesta ocasió serà de préssec. El programa d’activitats es complementa amb la cercavila de la colla gegantera, la representació del grup d’animació infantil Flic flac i l’actuació de l’Esbart Vila d’Esplugues.

La Festa del Raïm compta amb el suport i la col·laboració del Patronat Municipal de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here